Kantoorruimte huren in business center in: Amsterdam | Centrum | Zuidas | ArenA Boulevard | Amstel III | IJ-oever | Westerpark | Buiksloterham | Teleport
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Amsterdam


Amsterdamse Bos, Cuserstraat 93, 1081 CN Amsterdam
Amsterdamse Bos
Cuserstraat 93
1081 CN Amsterdam

Het fraaie Cuserstraat Centre biedt ondernemingen het beste van twee werelden: het is gelegen tussen Amstelveen en de Zuidas, een bruisend financieel centrum, maar ligt tegelijkertijd in een klein en exclusief business park. Het opvallende centre biedt grote kantoorruimten in een aangename omgeving. Met de auto is het ongeveer vijftien minuten rijden naar Schiphol Airport.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Sloterdijk Station, Busitel 1, Orlyplein 85, 1043 DS Amsterdam
Sloterdijk Station
Busitel 1
Orlyplein 85
1043 DS Amsterdam

The business centre is 50 meter from the train/bus/subway station (with direct connection to Schiphol Airport, Amsterdam Central Station) and next to the A10 ring road, making it a very favorable location for people who travel by both public transport and by car.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Amstel, Joop Geesinkweg 901-999, 1096 AZ Amsterdam
Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1096 AZ Amsterdam

Dit business center staat langs de A10 in het moderne Amstel Business Park. De kantoren worden gemeubileerd en operationeel opgeleverd. De kantoren zijn al vanaf twee werkplekken te huur voor korte of lange perioden.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Sloterdijk, Kingsfordweg 151, 1043 GR Amsterdam
Sloterdijk
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

Dit is een van de grootste bedrijfsverzamel gebouwen van Nederland. Het gebouw bevindt zich langs de A-10 richting de Coen tunnel en op loopafstand van Station Sloterdijk met directe verbinding met Schiphol. Het is een modern kantoor gebouw met vele faciliteiten. De kantoren worden gemeubileerd en operationeel opgeleverd. De huurtermijn zijn flexibel in te delen.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Paleis op de Dam, Herengracht 282, 1016 BX Amsterdam
Paleis op de Dam
Herengracht 282
1016 BX Amsterdam

Het traditionele grachtenpand, voormalig pand van het Centraal Brouwerij Kantoor, biedt 74 werkplekken en 3 vergaderruimtes, inclusief een videoconferentie ruimte. Een unieke locatie op een zeer centrale locatie, goed bereikbaar per openbaar vervoer en in de buurt van vele winkelgelegenheden, restaurants en banken.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Herengracht, Herengracht 574, 1017 CJ Amsterdam
Herengracht
Herengracht 574
1017 CJ Amsterdam

Het business center is een traditioneel grachtenpand, gelegen op de bekende Herengracht. Strategisch gelegen in hartje Amsterdam, is het kantoor gemakkelijk bereikbaar via openbaar vervoer. Wij bieden geheel voorziene vergaderkamers, gemeubileerde kantoorruimtes, een moderne studio voor videoconferenties, professionele ondersteuning, snelle Internet verbinding en veel andere voorzieningen.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Teleport, Teleportboulevard 110, 1043 EJ Amsterdam
Teleport
Teleportboulevard 110
1043 EJ Amsterdam

Dit kantorencentrum heeft een vloeroppervlakte van 11.000 m2. Kantoorunits (vanaf 25 m2) variŽren in grootte en zijn te clusteren. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage.
De kantoorunits zijn gestoffeerd en voorzien van optimale aansluitingen voor uw telecommunicatie. Desgewenst wordt de kantoorruimte voor u ingericht en gemeubileerd verhuurd.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


De Geelvinck, Singel 540, 1017 AZ Amsterdam
De Geelvinck
Singel 540
1017 AZ Amsterdam

Midden in het centrum van Amsterdam, gelegen aan de Bloemmarkt en de Munttoren, bevind zich het kantoor verzamelgebouw De Geelvinck. Een ideale optie voor ondernemers die in Amsterdam hun bedrijf willen vestigen. Het gebouw beschikt over een eigen parkeergarage. Tevens stoppen er meerdere trams voor de deur en is het Centraal Station op slechts 10 minuten loopafstand.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Zekeringstraat 17, 1014 BM Amsterdam
Zekeringstraat
Zekeringstraat 17
1014 BM Amsterdam

Het business center biedt volledig ingerichte flexibele kantoren aan inclusief o.a. beveiligd internet, telefoon met eigen nummer, bedrijfsnaam bij entree, vrij parkeren voor u en uw klanten, schoonmaak, etc. U kunt direct aan de slag zonder extra bijkomende kosten. De kantoren variŽren van 15 m2 tot 35 m2. Huren is mogelijk vanaf ťťn maand tot meerdere jaren.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Arena, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA Amsterdam
Arena
Atlas Complex
Africa Building
Hoogoorddreef 9
1101 BA Amsterdam

Dit kantoorverzamelgebouw staat in Amsterdam Zuid-Oost in de nabijheid van de Amsterdamse ringweg A-10 en de Amsterdam Arena. De kantoren zijn modern met vele faciliteiten. De kantoren kunnen al vanaf twee werkplekken worden gehuurd. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Atrium,Strawinskylaan 3051, 1077 ZX Amsterdam
Atrium
Strawinskylaan 3051
1077 ZX Amsterdam

Een van de mooiste locaties in Amsterdam. Dit gebouw bevindt zich naast het WTC langs de A-10. De metro en NS-station zijn op loopafstand. De kantoren zijn van hoogstaande kwaliteit en worden volledig gemeubileerd en operationeel opgeleverd. De kantoren zijn voor langere of kortere perioden te huur.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


WTC, H-Toren, Zuidplein 36, 1077 XV Amsterdam
WTC
H-Toren
Zuidplein 36
1077 XV Amsterdam

Dit bedrijvencentrum is onderdeel van het WTC. Het openbaarvervoer is op loopafstand en het kantoorgebouw ligt aan de A10. De kantoren zijn erg modern en volledig operationeel met uitstekende internet verbindingen. De kantoren zijn vanaf twee werkplekken te huur.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Amsterdam. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Amsterdam en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Amsterdam.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Amsterdam kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van self-storage en opslagruimte huren in Amsterdam kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Amsterdam - Centrum
De Zuidelijke
IJ-oever/Zuidoost maakt een versnelde ontwikkeling door. In diverse deelgebieden vindt voorbereiding van kantoorruimte, voorzieningen en woningen plaats. In het centrum betreft dit de deelgebieden Westerdokseiland, Westelijk Stationseiland en Oosterdokseiland; in stadsdeel Zeeburg de Oostelijke Handelskade.

In de Czaar Peterbuurt wordt in de plint van de nieuwbouw van woningen in de Czaar Peterstraat naast een dienstencentrum voor de buurt ook commerciŽle kantoorruimte gerealiseerd. Voor het Oostenburgereiland zal een nieuw bestemmingsplan worden opgesteld. Aan de Stadszijde van het Westerdokseiland is ruimte voor circa 12.000 m≤ commerciŽle voorzieningen. In de Jordaan is stadsdeel Amsterdam-Centrum van plan om in het ROC aan de Westerstraat 900 m≤ kleinschalige bedrijfsruimte te realiseren.

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Amsterdam

Amsterdam - Zuidas
Kantoorruimte huren in business center Amsterdam - Zuidas Voor de
Zuidas, het gebied langs Ringweg A10-Zuid tussen Amstel en Nieuwe Meer, is een ontwerp gemaakt voor ontwikkeling van kantoren. Als aanzet voor de discussie over de na te streven ontwikkeling is in 1998 door de gemeenteraad het Masterplan Zuidas vastgesteld. Inmiddels is door de gemeenteraad de ĎVisie 2004í vastgesteld. De aanleg van de Noord-Zuidlijn, eindhalte van de Hogesnelheidslijn, uitbreiding van sporen en uitbreiding van de A10 zullen leiden tot een verdere verbetering van de bereikbaarheid. De status van de Zuidas is zeer hoog. Binnen de vastgoedwereld wordt het gebied onbetwist gezien als dť nationale toplocatie voor kantoren. Dit uit zich in hoge huurprijzen voor kantoorruimte. De Zuidas wordt gekenmerkt door grootschalige kantoorpanden. De waardering van de Zuidas wordt onder meer bepaald door deze menging, de uitstraling van internationaal georiŽnteerde hoofdkantoren en van kantoorverzamelgebouwen zoals het WTC en Atrium, de ligging binnen de als kwalitatief hoogwaardige woon- en werklocatie gewaardeerde Zuidlob, de nabijheid van Schiphol en de goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto. Aan de Gustav Mahlerlaan is de derde fase van Mahler met 80.000 m2 kantoorruimte in voorbereiding. Voorts is in de Fred. Roeskestraat 25.200 m2 in voorbereiding, aan de Strawinskylaan 20.000 m2 bij het Atrium, 28.000 m2 in Kop Zuidas waarvan 10.000 m2 voor het Stadsdeel, 52.000 in Gershwin in combinatie met een hotel, woningbouw en voorzieningen en in Vivaldi 68.500 m2 aan de Drentestraat. Van de ontwikkelingscapaciteit betreft in Vivaldi circa 26.100 m2 vervanging.

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Amsterdam

Amsterdam - ArenA Boulevard
Op basis van de huidige planvorming kan in het Centrumgebied Amsterdam Zuidoost nog 68.000 m2 kantoorruimte worden ontwikkeld tussen stadion Arena en Holterbergweg aan de
ArenA Boulevard. Mogelijk zal een deel hiervan worden omgezet naar andere functies zoals hotel of wonen, dan wel worden betrokken bij de Music Dome. Het centrumgebied Amsterdam Zuidoost wordt ontwikkeld tot een nieuw uitgaanscentrum. Bij het stadion en de ArenA Boulevard zijn de megabioscoop, evenementenhal, grootschalige detailhandel en woonthemacentrum in gebruik genomen. Er wordt een Gezondheid, Entertainment, Theater en Zakelijk centrum GETZ (hotel, leisure, detailhandel, horeca, wonen) beoogd dat over enkele jaren kan worden ontwikkeld.

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Amsterdam

Amsterdam - Amstel III
In Amstel III kan nog kantoorruimte worden ontwikkeld aan de Haarlerbergweg en in het project Plaza Arena. De waardering van Amstel III en Centrumgebied Zuidoost wordt onder meer bepaald door de goede bereikbaarheid per openbaar vervoer ťn auto. De bereikbaarheid per openbaar vervoer zal tussen 2005 en 2007 nog verder verbeteren door de spoorverdubbeling en de vernieuwing van NS-station Bijlmer. Een nieuw NS-station Holendrecht/AMC is in onderzoek.

Bedrijvengebied Zuidoost (Amstel III) is een werkgebied dat in de jaren tachtig in hoog tempo is uitgegeven. Het gebied wordt ontsloten door de A9 en A2, de NS-verbinding Schiphol-Amsterdam-Utrecht, de metroverbinding tussen Centrum en Gein en de Ringlijn die Teleport via de Zuidas verbindt met Amsterdam Zuidoost. Het bedrijvengebied Zuidoost profiteert van de allure van de kantorenstrook direct aan het spoor en de ligging aan de A2. In de C- en D-strook zijn nog enkele restkavels direct beschikbaar. In de B-strook kan langs de verlengde Holterbergweg 1,5 hectare voor bedrijven beschikbaar worden gemaakt. Langs de A2 (Amstel III) kan het Riva-kavel herontwikkeld worden.

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Amsterdam

Amsterdam - IJ-oever
De Zuidelijke IJ-oever maakt een versnelde ontwikkeling door. In diverse deelgebieden vindt voorbereiding van kantoorruimte en bedrijfsruimte in een bedrijfsverzamelgebouw en business centre plaats. In het centrum betreft dit de deelgebieden Westerdokseiland en Oosterdokseiland; in stadsdeel Zeeburg de Oostelijke Handelskade. Aan de Oostelijke Handelskade is 26.900 m2 kantoorruimte in voorbereiding (Nieuw Europa) op een daartoe uitgegeven kavel. Het Oostelijk Havengebied is inmiddels grotendeels getransformeerd tot woongebied, met handhaving van enkele bedrijfslocaties (Veemarktterrein, Cruquiusweg, Zeeburgerpad). Aan het Zeeburgerpad zijn bij de Panamalaan twee kantoorachtige panden (dan wel bedrijfsruimte) in voorbereiding, het Panamapaar met samen 5.400 m2. Indicatief wordt de helft in beschouwing genomen als kantoorruimte. Via de Piet Heintunnel heeft het gebied een directe aansluiting op Ringweg A10-Oost. De bereikbaarheid van het gebied per openbaar vervoer zal de komende jaren verbeteren. In 2005 is de IJ-tram van het Centraal Station naar IJburg in gebruik genomen.

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Amsterdam

Amsterdam - Westerpark
Eind 2006 zal voor het bedrijvengebied in Spaarndammerhout een concept Bestemmingsplan in procedure worden gebracht. Op het terrein van de Westergasfabriek is binnen het nieuw aangelegde park een bedrijfsverzamelgebouw met 3.000 m≤ kantoorruimte in voorbereiding specifiek voor culturele bedrijven.
In de Zeeheldenbuurt worden aan het Barentzplein/kop Van Diemenstraat 2.000 m2 (deels kleinschalige) bedrijfsruimte en 180 inpandige parkeerplaatsen ontwikkeld. Aan de Houtmankade wordt begin 2006 gestart met de bouw van 1.100 m2 (deels kleinschalige) bedrijfsruimte en 60 inpandige parkeerplaatsen. Indien in de Frederik Hendrikbuurt boekbinderij Stokkink aan de Gillis van Ledenberchstraat kan worden verplaatst kunnen hier 87 woningen en 5.000 m2 kleinschalige bedrijfsruimte worden gerealiseerd.

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Amsterdam

Nuttige adressen
Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Amsterdamt
Bezoekadres: Weesperplein 8
Postadres: Postbus 1104, 1000 BC Amsterdam
Telefoon: 020 552 6111
Fax: 020 552 6100
Internet: www.oga.amsterdam.nl

Kamer van Koophandel Amsterdam, hoofdkantoor Amsterdam
Bezoekadres: De Ruijterkade 5, 1013 AA Amsterdam
Telefoon: 020 531 4000
Fax: 020 531 4799
Internet: www.amsterdam.kvk.nl
 
 
 
 
 
 
© Business-centers.nl - Sitemap