Kantoorruimte huren in business center in: Lelystad | Centrum |
  Business-centers.nl
  Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers

Volledig overzicht van kantoorruimte in business centers Homepage          
 Tips voor huren  
 FAQ                    
 Nieuws               
 Adverteren         
 Contact              
Lelystad


Starterscentrum, Bronsweg 7, 8211 AL Lelystad
Starterscentrum
Bronsweg 7
8211 AL Lelystad

Het starterscenter is een uniek concept dat zich geheel toelegt op de huisvesting en begeleiding van starters in Flevoland. Door de uitstekende doorgroeimogelijkheden binnen de locaties is er voor uw onderneming altijd de juiste kantoorruimte met de juiste faciliteiten beschikbaar.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Larserpoortweg 50, 8218 NK Lelystad
Larserpoortweg
Larserpoortweg 50
8218 NK Lelystad

Een representatieve en gunstig gelegen locatie nabij A6 en Lelystad Airport. Het pand aan de Larserpoortweg 50 is qua architectuur al het bekijken waard een fantastisch visitekaartje voor uw bedrijf. Het pand aan de Larserpoortweg leent zich bij uitstek voor een combinatie van kantoor- en bedrijfsruimte.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Albert Einsteinweg 4, 8218 NH Lelystad
Albert Einsteinweg
Albert Einsteinweg 4
8218 NH Lelystad

Het pand ligt op een unieke zichtlocatie aan de autosnelweg A6. Op het voor- en achterterrein is voldoende parkeerruimte beschikbaar. De ruimtes beschikken over een mechanisch ventilatiesysteem met topkoeling. Tevens is er een bemande receptie. Op dit moment is de gehele tweede verdieping vrije kantoorruimte. De ruimte bestaat uit 750m BVO. Op de begane grond is 570 m BVO beschikbaar.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Nikkelstraat 2, 8211 AJ Lelystad
Nikkelstraat
Nikkelstraat 2
8211 AJ Lelystad

Het pand ligt op het bedrijventerrein Oostervaart. Dit bedrijventerrein is gunstig gelegen langs de A6. De locatie leent zich bij uitstek voor een combinatie van kantoor- en bedrijfsruimte. De kantoortoren bestaat uit 3 verdiepingen. Per verdieping bedraagt de vloeroppervlakte ca. 325 m BVO.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Pascallaan 68, 8218 NJ Lelystad
Pascallaan 68
Pascallaan 68
8218 NJ Lelystad

Twee van de drie torens op bedrijventerrein Larserpoort zijn reeds gebouwd. Deze objecten zullen deel uit maken van de grootste businesscenters in Flevoland. De lagen zijn indien de huurder niet de volledige 465 m zou willen betrekken opdeelbaar in drie delen zo ontstaan er ruimtes van 175 m en 290 m. Naast de drie torens zullen er ook een tiental hallen uit de grond verrijzen. Deze zullen een standaard oppervlakte kennen van circa 3.000 m.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtiging


Pascallaan 70, 8218 NJ Lelystad
Pascallaan 70
Pascallaan 70
8218 NJ Lelystad

Het complex van de Pascallaan 70 ligt op het bedrijfterrein van Larserpoort te Lelystad. De toren heeft 7 bouwlagen en daarmee meteen de hoogste bebouwing aan de A6 van Amsterdam tot Groningen. Er is op dit moment 465m vrije kantoorruimte. De ruimte beschikt over top koeling en luchtbehandeling. Daarnaast is er cat 5e bekabeling aanwezig.

Meer informatie, prijsopgave en bezichtigingBusiness-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte in business centers in Lelystad. Per business center kunt u eenvoudig meer informatie verkrijgen over kantoorruimte in Lelystad en contact laten opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave of bezichtiging van het business center in Lelystad.

Voor een volledig ovezicht van alle soorten kantoorruimte huren: conventioneel, bedrijfsverzamelgebouw, business center in Lelystad kunt u terecht op de volgende website: www.kantoorruimte-huren.nl. Voor een overzicht van opslagruimte en self-storage in Lelystad kunt u terecht op de volgende website: www.opslagruimtes-huren.nl.

Lelystad - Centrum

Overzicht van kantoorruimte huren in business center in Lelystad

Nuttige adressen

Bezoekadres:
Postadres:
Telefoon:
Internet: 
 
 
 
 
 
Business-centers.nl - Sitemap